Takker Ingrid og Tommy for innsatsen

Takker Ingrid og Tommy for innsatsen

De som går fremst i toget for klubben og intervjues i avisene er lette å få øye på. Det er også fort gjort å glede seg over gode resultater og fremdrift i klubben, og av og til glemme av litt alle de andre som bidrar i klubbdriften.

I dag vil jeg dra fram i lyset to av klubbens (mange!) ildsjeler. De har begge vært viktige i oppbyggingen og driften av klubben, og vært sterkt delaktige i at Rørvik IL Karate har klart å stable på beina et godt aktivitetstilbud for barn og unge her i ytterdistriktet. Aller mest vil jeg trekke dem fram på grunn av mangeårig innsats, og på grunn av at de nå ikke lengre er medlemmer i klubben vår.

Ingrid HolandDen første jeg tenker på er Ingrid Holand. Hun var medlem i klubbstyret, og har gjennom datteren vært mer eller mindre engasjert i klubben i flere år. Ingrid er en klassisk kombinasjon av humørspreder og organisator. Hun har faktisk aldri har trent karate i klubben selv, men kun bidratt på frivillig basis, selv etter at datteren sluttet å trene hos oss (og vi savner deg også Charlotte!).

Ingrid var kasserer i klubben og er en trollmann med tall, og ble på grunn av blant annet dette etterhvert headhuntet til sekretærjobben i Rørvik IL. Dessverre kan man ikke både være ansatt i idrettslaget og tillitsvalgt samtidig, så da glapp hun for oss og måtte trekke seg ut av styret i klubben.

Tommy Hunnestad er en annen av våre ildsjeler. Han har nå tatt med seg familien og flyttet til Larvik, men i 2011 var han tilstede da Rørvik IL Kampsport – som det het den gangen – arrangerte sin aller første trening. Som tilskuer filmet han da sin datter Jenny som trente i gymsalen i idrettshallen, hvor det var stinn brakke. Etterhvert ble han også med og trente selv, og med flere års bakgrunn fra taekwondo og antakelig lang erfaring fra turn, viste han seg å være et supert tilskudd.

Det var alltid god stemning på trening med Tommy tilstede i dojoen, men det var kanskje i driften av klubben at han bidro aller mest. Han var av initiativer og ideer til tiltak for å forbedre alt fra økonomi til trivsel for små og store, og også veldig flink på å gjennomføre. Tommy var (og er fortsatt!) en handlingens mann, av den typen som er blant de første til å melde seg og møte på dugnad, og blant de siste til å dra derifra. Han bekledde flere verv i klubben, og bidro også som min sparringspartner på flere graderinger.

I vår var det nye koster som meldte seg til tjeneste i klubbstyret, og her er vi nå så heldige å ha Liv, Ingvill, Kurt og Roy. I tillegg har vi med oss en bunnsolid foreldregruppe som stiller opp når det trengs å ta i et tak. Uten folk som dere hadde det vært umulig å få ting til å gå rundt, så dere skal ha en stor takk alle og enhver.

– Torkil