Svein Arne Sørø, 1. dan

Svein Arne Sørø, 1. dan

I dag bestod Svein Arne gradering til 1. dan i Oslo, med sensei Jon Wicks som sensor. Dette er veldig spesielt for klubben, for Svein Arne er den første som har gått fra barnegrader og helt opp til sort belte i klubben vår. 

Siden anledningen er spesiell for klubben sin del, så passer det godt at vi sier litt mer om denne snart voksne karen. Vi som trener på voksengruppa ble tidlig kjent med den lille lysluggen som spratt imellom. Du startet tidlig å trene sammen med de voksne, og mange yngre synes det kan være litt skummelt, men der trivdes du egentlig best. Aldri har du klaget på å måtte gjøre en armheving, og svært sjelden har du vært fraværende fra trening. At du skulle komme seg opp på 1. dan kom derfor ikke som noen overraskelse på oss andre, og at du gjør det i en alder av 17 år er imponerende.

Dette er en prestasjon det ligger veldig mange timer trening bak. Du har trent jevn og trutt i klubben helt siden den startet opp i 2011, og har det siste året trent på Steinkjer, men vi er skrekkelig stolte og regner deg som en RIL-gutt uansett! Du har et øye for detaljer som er få forunt, og har jobbet målbevisst frem mot graderingen. Allikevel er det kanskje veien mot målet som er viktigst, for denne lærdommen om at man kan nå sine langsiktige mål med iherdighet og innsatsvilje er gull verdt å ha med seg videre i voksenlivet.

Underveis har du også vært instruktør og forbilde for mange av de yngre i klubben, så vi skal passe på å bringe videre denne nyheten til de andre også, nå som treningene starter opp på mandag. Det har vært utrolig artig å følge deg helt fra barnegradene, og jeg husker godt den dagen du slo meg i spenstkonkurranse på trening også. Du var ganske stolt, og det håper jeg du er i dag også 😉

Av 100 som starter så er det kanskje bare én som kommer helt til sort belte sies det. Vi krysser dog fingrene for at flere andre følger i dine fotspor nå fra barnegruppene og oppover. Du er et forbilde for mange av dem, så vi håper du kommer innom på Rørvik og hjelper oss å pushe de øvrige videre, og viser dem at det er mulig hvis man vil!

Så får du også tilgi meg, men et slikt innlegg blir dessverre ikke komplett uten noen mimrebilder!

Hilsen Torkil