Nytt sort belte

Nytt sort belte

En ny milepæl er nådd, da karateklubben har fått sin første sortbelte i Wado Ryu karate. Dette skjedde på treningssamling i Oslo nå sist helg.

Helgen inneholdt mye trening både fredag, lørdag og søndag, og høyt stressnivå selvsagt for de som skulle gradere seg som det ofte er når eksamen står for tur. Selve graderingsdagen bestod av fire timer trening, en halv time teoretisk test, og deretter drøye tre timer med praktisk test. Det var flere som gikk opp til gradering denne gangen, både til 1., 2. og 4. dan, og blant disse var altså Torkil Sinkaberg Johnsen fra Rørvik IL Karate.

Klubben gratulerer! Dette er stort for en liten og relativt ny klubb, et stor anerkjennelse av jobben Torkil har lagt ned, og samtidig et bevis på at vårt systematiske arbeid bærer frukter.

Torkil er bare en av våre tre instruktører som du vil møte ved treningsstart nå i høst, de øvrige er Joar Pettersen og Hanne Lill Sørø. Alle tre har instruktørutdannelse, bred erfaring og sort belte i minst én kampsport fra før.

Har du ikke meldt deg på enda? Det er ikke for sent, det er uforpliktende og vi har to ukers gratis prøvetid. Både barn, ungdom og voksne (også godt voksne) er hjertelig velkomne.

Se vårt PÅMELDINGSSKJEMA eller les mer om oppstart, tidspunkt m.m.