Nybegynneropptak karate i september

Nybegynneropptak karate i september

Rørvik IL Karate starter opp igjen etter høsten den 4. september, nybegynnere er velkomne! Vi tar imot både barn (1. klasse og opp), ungdom og voksne! To ukers fri og uforpliktende prøvetid.

Karate passer både for mosjonister og konkurranseutøvere; både familiens minstemann, ungdom i sin beste alder og godt voksne har det givende og gøy hos oss. Her kan man gjøre alt fra å være med på internasjonale stevner, til å kun fokusere på å ha det morsomt på trening og komme i form sammen med andre. Nivået setter man selv, men alle skal få kjenne utvikling og treningsglede!

Uforpliktende forhåndspåmelding i vårt PÅMELDINGSSKJEMA, og det er også fritt fram å bare møte opp til trening, og/eller ta med seg en venn.

OPPDATERING: Ny gruppe

I høst har vi hatt så stor pågang at vi vil starte opp en egen gruppe for yngre barn. Da får vi som er instruktører mindre grupper og bedre tid til den enkelte, og kan i langt større grad tilpasse treningene etter nivå og alder.

NYE LOKALER
Vi skal trene i Strandgata 23, hvor FAST holdt til tidligere, og benytter anledningen til å takke Norbolig for å ha funnet plass til oss!

TRENINGSTIDER
Yngre barn (1.–2. klasse): Mandager kl. 16:30–17:30.
Eldre barn (3.–8. klasse): Mandager kl. 17:30–18:30.
Ungdom/voksne (ca 13 år og oppover): Mandager og torsdager kl. 18:30–20:00.

Ungdom på rundt 13 år kan i samråd med instruktør velge om de vil trene på den eldste barnegruppa eller sammen med ungdom/voksne.

Kamptreninger har vi ikke satt tidspunkt for enda, men det kommer.

KICKOFF
I år har vi også en skikkelig kickoff for alle medlemmer, med en liten treningssamling 22.–23. september med Jonna Surburg som kommer på besøk fra Karate Academy i Hamburg. Her blir det både trening og sosiale aktiviteter slik at man blir både svett og godt kjent med andre! Det koster ingenting å delta på dette.