Knall klubbstevne!

Knall klubbstevne!

Det var ca 15 utøvere fra klubben i aksjon på matta i forbindelse med klubbstevnet nå i helga.

Arrangementet var en suksess, både sportslig og ellers, og vi håper flere av dere som var tilskuere denne gangen kanskje blir deltakere neste gang. Det ble konkurrert i tre klasser i kata og to klasser i kumite, og alle som deltok viste fine teknikker og god spirit.

Medlemmer og foreldre fikk også stifte bekjentskap med Dagfinn Eriksen fra Elcom, som var til stede for å fortelle litt om Elcom og hvorfor de nå har valgt å gå inn som sponsor for karateklubben. Dagfinn hadde i anledning stevnet også tatt med seg frukt og smoothie til alle utøverne. Klubben er veldig takknemlig for støtten, og vi er veldig glade for at det lokale næringslivet ser verdi i å støtte opp om vårt aktivitetstilbud!

Personlig er det tre ting jeg syntes var veldig positivt med klubbstevnet denne gangen:

  • Jeg synes veldig mange har tatt store steg ferdighetsmessig og blitt mye tryggere på seg selv. Hanne Lill har videreført det fine initiativet som Joar startet med egne kamptreninger, og spesielt de som har vært fast inventar på disse treningene en stund har løftet seg flere hakk. Det var også utrolig fint å se hvor konsentrerte og rolige mange nå er blitt i konkurransesituasjonen.
  • De som denne helga gikk ut på matta og gjorde noe for første gang, enten det var oppvisning, kata, kumite eller dømming, er jeg veldig stolt av. Ved å utfordre oss selv og gå litt utenfor komfortsonen, så vokser vi litt, lærer nye ting og blir rikere på erfaringer. Forhåpentligvis har dette gitt mersmak og inspirasjon!
  • Til sist vil jeg nevne innsatsen fra frivillige i arrangementskomiteen som om mulig er blitt enda større. Det er mange som tilbyr seg å stille opp og hjelpe til med arrangementet, og alle er med på å skape en positiv atmosfære og skikkelige rammer rundt et lite klubbmesterskap. Rigging, avvikling og rydding går som en lek, kiosken forsynes og driftes på en utmerket måte, og det er flere som kommer for å se på og støtte klubbens håpefulle. Vi er blitt en fin og sammensveiset gjeng, og jeg koste meg både før, under og etter stevnet!

Hilsen Torkil

Dagfinn Eriksen fra Elcom var kommet for å markere starten på vårt samarbeide
Noen av deltakerne på stevnet
Simen i stevet
Hanne sender Joar på en luftetur

Alle bilder: Eystein Fiskum Hansvik