Hjem fra Tyskland og Danmark med medaljer i bagasjen

Hjem fra Tyskland og Danmark med medaljer i bagasjen

Hanne Lill Sørø har nylig representert klubben i Elbe Cup International og Gladsaxe Karate Cup i henholdsvis Tyskland og Danmark, og kommet hjem med to gull og et sølv!

Hanne Lill har tidligere vært en meget aktiv konkurranseutøver, og holder nå på med oppkjøring mot verdensmesterskapet i Wado Ryu karate, som går av stabelen i Curaçao i oktober 2017. Som et ledd i denne oppkjøringen har hun den siste uken vært i Tyskland og Danmark, hvor hun har deltatt i to stevner, samt deltatt på en treningssamling i Tyskland.

Hanne Lill (43) er for veteran å regne, og skal delta i veteranklassen i VM (35 år+) i kumite, men det forhindrer henne ikke fra å konkurrere mot yngre motstand. I Elbe Cup vant hun sølv i seniorklassen (18 år+), og i Gladsaxe Karate Cup tok hun gull både i seniorklassen (18 år+) og i veteranklassen (35 år+).

Etter at konkurransene var overstått var hun etter eget utsagt mest lettet, og det er nok godt å kjenne at måneder med hardt treningsarbeid nå begynner å gi avkastning og en styrket tro på å kunne prestere i VM om knappe fem måneder.

Det blir spennende å følge med på fortsettelsen ut over høsten!