Familiekarate starter høsten 2015

Familiekarate starter høsten 2015

Høsten 2015 starter vi familiekarate, et helt nytt aktivitets- og treningstilbud i Ytre Namdal!

I familiekarate trener voksne og barn sammen, og nedre aldersgrense her er 5 år. Her får man artig og god trening og kvalitetstid med ungene samtidig! Voksne kan delta på denne gruppen uten å ha med seg barn, men barn må alltid komme i følge med en voksen. Vi legger opp en trygg og god ramme for treninga og både små og store skal få kjenne på mestringsfølelsen allerede fra dag én.

Man trenger ikke være i god fysisk form for å begynne å trene hos oss. Karate er en individuell treningsform hvor folk i alle fasonger og aldre får utfordringer etter sine egne forutsetninger for å utvikle seg selv videre. Gjennom treningen utvikles blant annet motorikk, styrke, balanse og fleksibilitet.

På trening er treningsgleden alltid i fokus og vi baserer treningen på verdier som høflighet, ydmykhet, disiplin og gjensidig respekt. Målet er å utvikle individer som er trygge på seg selv og som tar med seg disse verdiene i livet også utenfor treningssalen.

Karate kan og være en idrett og konkurranseform for de som ønsker å ta treningen et nivå videre, men det er også helt frivillig.

Treningene skjer i gymsalen i idrettshallen, torsdager kl. 16.30 – 17.30.

Påmelding

Alle nybegynnere får to uker fri prøvetid i starten, før man ev. må melde seg inn og betale treningsavgift.

Påmelding og reservasjon av plass på familiekarate kan gjøres på e-post til torkil.johnsen@gmail.com.

Vel møtt!