Rørvik – Rosenborg, NM 1. runde, onsdag 1. mai kl. 16:00

Heisann! Gleder du deg til cupkampen mot Rosenborg? I så fall er du ikke alene. Vi venter storinnrykk fra store deler av regionen, og ser slett ikke bort fra at det settes publikumsrekord på Rørvik stadion onsdag 1. mai.

Rørvik IL fotball, samarbeidspartnere og støttespillere fra kommune, bedrifter og lag og foreninger jobber hver eneste dag for å skape en inkluderende, trygg og morsom cupfest for alle som tar turen til Rørvik. Før kampen anbefaler vi at du tar deg tid til å lese gjennom en del praktisk informasjon om hvordan du kan bidra til festen:

BILLETTSALG:
Billetter kjøper du ved innslippssonene ved stadion eller på supportereventet i Rørvikhallen.

BILLETTPRISER:
Voksne (16 år): kr 200,-
Barn (skolealder): kr 50,-
Barn under skolealder: Gratis

SUPPORTERSHOW:
I samarbeid med kampsponsor NTS ASA åpner vi Rørvikhallen for små og store supportere av hjemme- og bortelag fra klokken 11.00. I timene før kampen serverer vi varm og kald mat, mens Aarsflesin og Laidback drar opp stemninga fra scenen. Vi legger i tillegg opp til konkurranser og morsomme aktiviteter for å få opp temperaturen før det braker løs på gressmatta.

Arrangementet er gratis.

På supporterarrangementet får du også mulighet til å kjøpe billetter til kampen.

PARKERING:
Vi venter storinnrykk til kampen, og vi vil på det sterkeste oppfordre alle som har mulighet til det til å ta beina fatt. Området rundt Rørvik stadion vil bli avsperret, og det er ikke mulighet til å sette fra seg kjøretøyet på parkeringsplassene rundt stadion/Rørvikhallen. For tilreisende anbefaler vi parkering ved skoletomta, Ytre Namdal VGS, eller ved tilgjengelige parkeringsarealer i Rørvik sentrum. Parkeringsvakter vil vise deg vei til nærmeste ledige parkerinsplass.

INNSLIPP OG PUBLIKUMSOMRÅDER:
Vi åpner publikumsinnslippet klokken 14.30. Har du allerede kjøpt billett under supportershowet, slipper du inn via fasttrack. Sittetribunen har begrenset kapasitet. Enkelte seter er reservert for presse, NFF og sponsorer. Vi anbefaler at du følger anvisning fra vaktene til de ulike publikumsområdene rundt banen. Vi gjør oppmerksom på at arealet rundt klubbhuset øverst i tribuneanlegget er stengt for publikum under kampen.

PERSONER MED FUNKSJONSNEDSETTELSE:
Vi tilrettelegger så langt det lar seg gjøre for at personer med ulike funksjonsnedsettelser skal få en god opplevelse under kampen. Området ved siden av klubbhuset over tribuneanlegget er reservert for personer med funksjonsnedsettelser. Ledsager slipper inn på kampen ved fremvisning av ledsagerbevis.

SALG AV MAT OG DRIKKE:
Fra kl. 11.00 til 15.00 kan du kjøpe mat og drikke i Rørvikhallen. Vi setter i tillegg opp flere utsalgspunkt rundt banen. Disse er åpne før og under kampen. Klubbhuset ved tribunen er stengt for publikum før, under og etter kampen.

SIKKERHET OG VAKTHOLD:
Vaktholdet utføres av frivillige fra Rørvik Idrettslag og andre lag og foreninger i regionen. I tillegg er brannvesenet og Røde Kors på plass under kampen. Ikke nøl med å ta kontakt med vaktene hvis du ser noe som krever vår oppmerksomhet.

MEDBRAGT ALKOHOL:
Medbragt alkohol tillates ikke. Personer som tas med medbragt alkohol bortvises fra stadion. Det samme er tilfellet for synlig berusede personer.

Mer informasjon finnes på Rørvik IL Fotball Seniors facebookside.