Graderingshelg 9.–11. juni

Graderingshelg 9.–11. juni

Til sesongslutt får vi besøk fra Mo i Rana av sensei Espen Karlsen, 7. dan, og han har denne gangen også med seg noen flere gjester nordfra. 

Knall klubbstevne!

Knall klubbstevne!

Det var ca 15 utøvere fra klubben i aksjon på matta i forbindelse med klubbstevnet nå i helga.

Klubbstevne 1. april

Klubbstevne 1. april

Nok en gang er det tid for litt vennskapelig konkurranse innad i klubben. Å delta er selvsagt frivillig, men vi anbefaler alle å prøve seg, også de voksne!

Årsmøte

RIL Karate inviterer til årsmøte tirsdag 7. mars kl. 19.30 i klubbhuset bak tribunene ved Rørvik kunstgress. Medlemmer og foresatte er hjertelig velkomne. Innkalling og saksliste er sendt ut på e-post til alle medlemmer.

Ny instruktør: Hanne Lill Sørø!

Ny instruktør: Hanne Lill Sørø!

Rørvik IL Karate har vært så heldige å få inn Hanne Lill Sørø som nytt medlem og ny instruktør i klubben dette semesteret. Hun har gjort Garstad til sitt hjem etter å ha reist mye rundt og holdt på med karate i mange år. Nå er hun også blitt vår instruktør på klubbens kamptreninger.

Klubbstevne 19. november

Klubbstevne 19. november

Denne dagen skal vi kombinere konkurranser med sosial tur i bassenget. Klubbstevnet er en flott mulighet for alle medlemmer å prøve ut konkurransekarate sammen med andre i klubben. Vi håper at voksne gjerne prøver seg de også!